Kennel Kimassok

Greenlanddog and Irish Wolfhound

Twinkling Nova's December Minneq

Minneq 

(N UCH NordV-10 Kimassok Bulldozer Amaroq x Tinka's Vakker) 

 

Født:  17.12.2010

Reg.nr.:  NO32284/11

Show: Very good AUK

HD: Ikke røntget enda - for ung.

Minneq kom hit fra sin forrige eier på Rognan 9 Sept. 2011. Hun er ei myk, behagelig ung frøken, som omgåes alt og alle med letthet og vennlighet. Hun er datter av Amaroq fra vårt B-kull, og dermed Kilak's barnebarn. Liten og lett i type, men meget velbygget . Spenstig og sterk kropp, og beveger seg meget effektivt. Hun fikk prøve seg i spannsammenheng for første gang i liv idag (11/9-11) og skjønte tegninga umiddelbart! Gled rett inn i spannet og jobbet på med liv og lyst - og syntes dette var kjempegøy!

Etter å ha vært her 1 døgn, flyttet hun rett inn sammen med Nuka og de deler nå løpegård.

Minneq har vist seg være meget tilpasningsdyktig, og finner seg fort til rette!  Mentalt sterk og svært behagelig. Før hun kom hit, bodde hun som "inne-hund" hos sin forrige eier, og har iløpet av de 2 siste dagene fått snudd livet sitt helt på hodet - fordi hun nå bor ute, sammen med mange hunder, blir trent i spann osv osv, men det ser ikke ut til å bekymre henne særlig mye;=)! 

Minneq's iver i jobbsammenheng ser bare ut til å øke på for hver tur! Hun er superivrig, og jobber kjempehardt - beveger seg lett og elegant! 

Minneq har prøvd seg i front de siste par turene sammen med Nuka, og hun har vist seg meget oppvakt og lettlært - bryr seg ikke om ting rundt seg og jobber godt i front!

 

Høyde: ca 58-59 cm

Utstillingsresultater / Showresults